Bemutatkozás

Nagy Mária vagyok.
Amikor először találkoztam a Reikivel, éreztem egy különös vonzalmat annak mélyebb megismerésére, elsajátítására.Elindultam a képzési lehetőségek felkeresésére, így jutottam el a budapesti Jikiden Reiki Iskolához, ahol Szabó Gábor tanárom segítségével ráléptem egy számomra eddig ismeretlen, de annál vonzóbb területre.

Érdeklődésem arra ösztönzött, hogy minél jobban nyíljak meg az adott lehetőség előtt. Sok - sok gyakorlással próbáltam és próbálok minél többet tenni azért, hogy választott utamon jól haladjak, segítséget tudjak nyújtani az arra rászorulóknak.

Kitűzött életcélom érdekében végeztem el a Reiki első, majd később a második szintjét

A Jikiden Reiki egyszerűsége, tisztasága, japán kulturális háttere, a technikai elemek mögött rejlő koncepciók megismerése mélyítette el igazán kapcsolatom a Reikivel.

Számomra a legnagyobb siker öröm, ha az embereknél álltatoknál az energia hatására javulás mutatkozik. Az elmúlt időszakban gyakorlás és fejlődés céljából sok embernek és kutyának tudtam segíteni a reiki által.

Sokat jelent számomra, hogy családom és ismerőseim körében is számíthatnak
segítségemre.

Nekem a reiki már az életem része, általa visszataláltam önmagamhoz, megtaláltam belső egyensúlyomat. Életfeladatommá vált.

Hitvallásom, hogy alázattal, őszintén, tiszta szeretettel forduljak emberekhez, állatokhoz egyaránt.