Vendégkönyv

Állandó alhasi görcsökkel,rendszertelen vérzéssel ,derék fájással küzdöttem,hiába szedtem a görcsoldó gyógyszereket nem segítettek.Kénytelen voltam felkeresni nőgyógyászom,ahol ultrahang vizsgálat után 2 db miómát látott.Egyik 2x3,a másik 4x5 cm,-es volt.Természetesen műtétet javasolt,de én ezt nem akartam.Próbáltam alternatív megoldásokat keresni,gyógyteák,homeopátiás szerek .Nekem sajnos nem segítettek.Barátnőmnél kerestem lelki vigaszt .Elmeséltem neki a történteket ,hogy nem tudom elkerülni a műtétet.Ekkor ajánlotta Máriát,aki már többször segített,a családjának különböző problémákban eredményesen..Felkerestem Máriát,és elkezdtük a folyamatos kezeléseket.1 hónap múlva kisebbek lettek a miómáim,2 hónap múlva felére csökkentek,3 hónap múlva már alig lehetett látni,és a 4-ik hónap végére teljesen felszívódtak ! Több mint 6 hónap telt el a kezelés óta és még mindig nincs miómám ! Sikeresen elkerültem egy nagy műtétet! Mindent köszönök! Szeretettel ajánlom Máriát!

J.Katalin (46.) 

" Vidéken élek.Van egy kis konyhakertem amit szeretettel,de már nagyon nehezen tudok megművelni,gondozni.Sajnos a térdeim elfáradtak,elkoptak.Felkerestem a háziorvosom,aki lelkiismeretesen tovább küldött különböző vizsgálatokra és megállapították,hogy a bal térdemet műteni kell,implantátumot kell beépíteni az elkopott porc helyére.A műtét után nagy fájdalmaim voltak,nem tudtam feküdni,aludni,teljesen kimerültem ,hiába kaptam fájdalomcsillapítót .Ismerősöm ajánlotta Máriát.Felhívtam,kértem segítségét,de mivel a kórházban feküdtem csak távkezeléssel tudott kezelni.Nagyon kíváncsian vártam az első kezelést,amely után érezhetően csillapodott fájdalmam ,és végre már aludni is tudtam ! Két hétig minden nap kezelt, szépen és gyorsan gyógyult a sebem, nagymértékben csökkent a fájdalmam,jelenleg már gyógytornára járok! Jó szívvel ajánlom Máriát ! Forduljanak bizalommal hozzá !
Köszönettel
Sz Andrea (76.)  

Mint már írtam, Marcsi nagyon sokat segített már nekünk. Akár nekem, akár anyukámnak, akár a kiskutyámnak. Mindig számíthatok rá, mindenben.
Először kezelt megfázással, torokfájással. Később váll illetve csukló fájdalommal. Segített már túllendülni egész napos hányáson, fejfájáson. Kaptam már tőle feltöltést kimerültség esetén.
Tavaly anyura ráfolyt az éppen fővő kávé. Csúnyán megégett a háta. Marcsi jött és segített. Nem volt sok időnk munka közben a kezelésre talán 10-15 perc, de az ez idő alatt adott kezelés is nagyon sokat segített. Délutánra már nem volt piros az éges helye, a hólyag lejjebb ment, összébb húzódott az egész felület. Alig maradt nyoma az egésznek.
Én kutyakozmetikusként dolgozom. Sajnos a kezem folyamatosan használva van, nem igazán pihen. Fáj a vállam, a könyököm és már a csuklóm is. Ha beugrom a Marcsihoz, mindig kapok rá egy kis kezelést. Volt már, hogy alig tudtam megmozdítani a csuklóm, valami speciális kezeléssel (amit csak a varázslók tudnak) 2 nap alatt elmúlt a fájdalom.
Füge kutyusom egy 2kg-os yorki. Igen törékeny kiskutya. Hányás, allergia, izomfájdalom...
Allergiás a szúnyogcsípésre, ez tavaly nyáron derült tele volt az egész teste kiütésekkel. Vakarózott, rágta magát.
Összeszedett valami nyavalyát, hol hányt hol nem. De evett rendesen és nem ment a hasa. Azt hittem csak idegeskedik. Azután mikor már egy nap többször előfordult megkértem Marcsit nézzen rá a kutyira. Gyomor és bél gyulladása volt. Miután szóltam neki, és elkezdte kezelni elég hamar rendbe jött. Még egy hétig diétázott, utána elkezdtük visszaszoktatni a tápra. Azóta semmi problémája.
Egyik este játszott. Csak a nagy nyüszítésre lettem figyelmes, azután a jobb hátsó lábát nem használta. Mivel a bal lába is problémás volt így a térdére gyanakodtam. Ismét Marcsinak szóltam mivel már nagyon késő este volt. Hála az égnek nem volt vaj a térdével, csak az izma húzódott meg. Reggel még egy kicsit sántikált, napközben újabb kezelést kapott, estére elmúlt minden panasz.

Jelen pillanatban apu vár vesekőtelenítésre, úgyhogy folytatás következik.

Örülök, hogy ismerhetem Marcsit. Nagyon jó és segítőkész ember. Remélem még sokáig állhatunk egymás rendelkezésére. Ami biztos, hogy mindig barátok maradunk.  

Reni és Füge

Varrónőként dolgozom több éve már .Sajnos az állandó üléstől folyamatosan fájt a derekam, hátam,vállam,karom. Hiába szedtem a gyulladáscsökkentő gyógyszerereket ,csak néhány óráig csökkentek a fájdalmain. A munkaidő végére már alig tudtam kiegyenesedni,felállni .

Barátnőm ajánlotta Máriát,akinek többször segített különböző problémáin. Felkerestem Máriát,kértem segítségét. Már az első kezelés után érezhetően csökkentek fájdalmaim. Folyamatos napi szintű kezelést javasolt,és 1 hónapon belül teljesen megszűntek a fájdalmaim,nincs szükség gyógyszerekre! 2 hónap telt el a kezelések óta és azóta is jól vagyok ! Mindenkinek jó szívvel ajánlom Máriát,forduljanak bizalommal hozzá ! Köszönöm !
 T. Andrea (37)

Négy éve küzdök visszatérő gyomorvérzéssel. Az orvosok műtétet javasoltak,de nem akartam a műtétet. Sajnos újból kialakult a gyomorfekélyem,már alig tudtam felkelni az ágyból,olyan gyenge voltam. Ismerősöm ajánlotta Máriát,felhívtam és kértem segítségét. Mivel személyesen nem tudtam elmenni hozzá, távkezeléssel kezelt, naponta .A második kezelés után,sokkal jobban éreztem magam,javult a közérzetem,csökkent a fájdalmam.5.-ik kezelés után betudtam menni dolgozni.10.kezelést kaptam és teljesen jól érzem magam,e nergikusabb lettem, végre jobb lett az étvágyam is ! Mindent köszönök !

N. László (47)

Van egy mentett kutyusom, Marcsi, akinek sajnos többszörös porckorongsérve van. Megműtötték, de az állapota ennek ellenére egyre romlott.Gyakorlatilag a hátsó része lebénult .Sokáig fizioterapeuta járt Hozzá, de semmit nem javult, sőt...Máriával 3 hete hozott össze a sors, illetve egy kedves csoport. Azóta kezeli Marcsit személyesen, illetve távkezeléssel.Ma már tudja csóválni a farkát, nincs fájdalomérzet a csigolyáknál, próbál a hátsó lábaival dolgozni, nem csak húzza maga után.Mária abszolút elkötelezett, lelkiismeretes, a kutyus gyógyulását mindenek elé helyezi. Köszönjük szépen Neked

Szekeres Zsuzsa 

Egészségi állapotom az utóbbi időben sajnos sokat romlott ! Tüdő ,szív,csökkent vese működésem miatt ,rengeteg gyógyszert kell szednem.Sajnos a gyógyszerek már nem tudnak érdemben segíteni ezért vizesedni kezdtem ,ödémás lett a lábam alig tudtam beemelni a kádba ,fulladtam a szívem sem bírta a vizesedést, tovább romlott a keringésem is .Ismerősöm ajánlotta Máriát. Kértem segítségét .Elkezdtük a kezelést ,minden nap 3 héten keresztül napi 80 percig tartott.Naptól napra jobban lettem,a közérzetem is sokat javult,rendeződött a vérnyomásom ,megszűnt teljesen a vizesedés,fulladás.Több mint 2 hónapja teljesen jól érzem magam ! Hálásan köszönöm ! Szeretettel ajánlom Máriát,forduljanak bizalommal hozzá !

K. Ferencné (70)  

Unokáimmal sétáltam az erdőben, száraz ágakat gyűjtöttünk otthoni terasz díszítéséhez . Sajnos egy rossz lépés után a bokám oldalra kibillent, és nagyon fájni kezdett .Szerencsére nem messze parkoltunk az autóval,de mire hazaértünk teljesen bedagadt a bokám ,alig tudtam rálépni .Barátnőm ajánlotta Máriát , felhívtam és kértem segítségét. Mivel személyesen nem tudtam elmenni hozzá ,távkezeléssel segített .Érezhetően sokkal jobban lett a bokám már az első két kezelés után .Csökkent a fajdalom, kisebb lett a duzzanat . 10 kezelés után teljesen rendbe jött a lábam és azóta is jól van ! Mindenkinek jó szívvel ajánlom Máriát !

Köszönettel
V. Andrásné (65)
  

Sajnos több egészségügyi problémám van , ezért napi szinten többféle gyógyszert kell szednem . Emiatt sajnos sokat fájt a gyomrom , étvágytalansággal és visszatérő gyomor huruttal küzdöttem .
Kértem Mária segítségét , már az első kezelés után érezhető volt a javulás , csillapodott a gyomor fájásom, 5 kezelés után pedig teljesen megszűntek a panaszaim ,közérzetem is javult . Mindenkinek szívből ajánlom Máriát, forduljanak bizalommal hozzá !

Köszönettel
S. Ilona (83) 

Kutyusomnak rendszeresen visszatérő problémai voltak, mint allergia, krónikus bél- és fülgyulladás- ezzel kerestem fel Máriát . A reiki kezelések hatására beindultak az öngyógyító folyamatok Málnánál és megszűntek a régóta fennálló panaszai is. Az eredményeket látva a saját problémáim megoldásához is Mária segítségét kértem. Nem csalódtam,bátran ajánlom mindenkinek,aki természetes,és hatékony megoldást szeretne. 

Sz. Anita és Málna kutya

Évek óta nagyon gyorsan begyullad ez epém különböző ételek elfogyasztása után , ha nem figyelek oda, mit eszem. Sajnos legutóbb is így jártam . Ekkor kértem Máriát hogy segítsen problémámon . Távkezeléssel már az első kezelés után jobb lett a közérzetem ,nem görcsölt annyira az epém és környéke. További két kezelés után pedig teljesen rendbe jött minden ! Mindenkinek csak ajánlani tudom Máriát .

B. Anikó  

Odin kiskutyánk elkapta a rettegett kiskutya betegséget, a szopornyica vírust, teljesen le volt gyengülve, felkelni sem tudott. Ekkor kerestük fel Máriát, hátha tudna segíteni rajta. Elkezdtük a távkezelését, már az elsőt követően , másnapra kicsit jobban lett. Összesen 5 napig, naponta másfél órás kezelést kapott és sikerült megmenteni az életét. Visszatért belé az élet, csillogó szemű kiskutya lett. Odin azóta is jól van. Köszönjük!

B. András 

Influenzás időszak révén több hete éreztem kapar, fáj a torkom. kaptam Máriától egy személyes kezelést, este még kicsit érzékeny volt, de másnap reggelre teljesen elmúlt a torokfájásom.

Molnárné (42) 

Motorozás közben megsérült a nagy lábujjam , zúzódás és nagy vérömleny keletkezett rajta, alig tudtam levenni a cipőm és papucsomba csak nehezen sikerült belebújnom . Felhívtam Máriát ,aki már többször segített különböző problémáimon ,kértem a távkezelés lehetőségét mivel nem tudtam személyesen elmenni hozzá . Az első kezelés után másnap reggelre felszívódott a vérömleny , csillapodott a nagy fájdalmam , délután már cipőt húzva indultam el vásárolni . 4 kezelés után rendbe jött a sérülésem ! Mindenkinek jó szívvel ajánlom Máriát !

Köszönettel
G. Imre
 

Nagyon örülök, hogy Mária kezei által megtapasztalhattam a Jikiden Reiki kedvező hatását. Eddig nem gondoltam arra, hogy a keleti-, gyógyászatot segítő lehetőségek, engem is meg tudnak érinteni. A gyakorlati élet bebizonyította, hogy jó, ha nem utasítunk el mindent, ami számunkra nem megszokott, esetleg első hallásra hihetetlennek is tűnik. Mária több problémámban is tudott segíteni, kicsit sok is lenne felsorolni, de a példa kedvéért azért egyet-kettőt megemlítek. Konyhai friss égési sebemen 20-25 perc kezelés után beindult a hegesedés, szénanáthám tünetei minimálisra csökkentek. Már 1-2 éve alvási problémákkal küszködtem, de segítségével ez a gondom is megoldódott. Marika közvetlen egyszerűségével, nem csak kezével, de nagy empátiával próbál jót tenni.

Köszönettel
R. Katalin

Marcsi szuper, mindenkinek csak ajánlani tudom, Kicsi kutyusomat vittem hozzá, csomókat találtam a mellkasán és nagyon kedvetlen és lassúcska volt napok óta, amikor is elvittem Marcsihoz. Már az első kezelést is nagyon élvezte, másodszor már tudta a helyét és azonnal felpattant a kanapéra Marcsi kezei alá, teljesen feltöltődve jöttünk el és azóta is virgonc és a séták során energikus, jókedvű. A csomók még megvannak, de kisebbek lettek. Aki nem hisz benne, annál is működik, embernek, állatnak egyaránt szüksége van rá!

Beáta Edőcs 

Többször kértem már Marcsi segítségét, megfázásnál, égési sérüléshez, szimpla fejfájásnál, inhüvely gyulladásnál. Eddig még nem csalódtam, nem is fogok ezt tudom! A lehető legjobb ember akihez fordulhatunk, ha baj van. Nagyon köszönök mindent! 

Renata Noviczky

Csodálatos őrangyalunk Nagy Mária végig követte a Nálam született csöppségek cseperedését. A Reiki segítségével a kicsik csak úgy kicsattantak az egészségtől. Az Energia támogatta a kicsiket a növekedésben és fejlődésben, segített mikor elősször kaptak enni és a pocakjuk új ételhez szokott. Személyesen tudom javasolni minden kutyás ismerősömnek Nagy Máriát és csodatévő tudását, nekünk hatalmas támasz még a mai napig. Köszönjük!! 

Vese, húgyhólyag gyulladás, prosztata problémáim miatt kerestem fel Máriát. A gyógyszerek csak időlegesen segítettek, újra visszatértek a tünetek. Barátnőm ajánlotta Máriát. Felkerestem, elkezdtük a kezelést. Az első kezelés után már érezhető volt a javulás. 10 kezelés után teljesen rendbe jöttem!
Köszönettel
R .Károly (51.) 
 

Raktárba dolgozom egész nap futok, rakodok, létrázom. A térdem, alsó lábszáram vizesedik estére elnehezedik már a gyaloglás is nehezemre esik. Kevés időm van a pihenésre, krém, vízhajtó gyógyszer sem tudott érdemben segíteni. Mária energiakezelését próbáltam ki, és nem csalódtam! Több kezelésre volt szükség, de teljesen megszűnt a vizesedés, lábdagadás! Jó szívvel ajánlom Máriát! Köszöm!

V. Tiborné (46.) 

Böbe kutyámat 2. éve műtötték a jobb fülén keletkezett vérömleny miatt. Sajnos a bal fülén is lett egy vérömleny amit megint csak műtéti úton tudtak volna rendbe hozni. Nem akartam, hogy újra altatásra, műtétre kerüljön sor ezért körül néztem milyen alternatív lehetőségek vannak. Felkeltette érdeklődésem Mária Reiki kezelése, ezért felhívtam kértem segítségét. Elkezdtük a terápiát és 5 kezelés után teljesen rendbe jött, meg gyógyult a füle!
Köszönjük

K. Ági és Böbe kutya

Mária elhivatottsága a reiki gyógyítás iránt és az abban való fejlődésben példa értékű, nagyon jó szívvel ajánlom őt.

Szabó Gábor